Darabszám: 0 DB
Ár összesen: 0,00 Ft

A komposztálás szakértője

KATEGÓRIA

Konfigurátor

A kerti hulladék megsemmisítése –gyorsan, könnyen, legálisan!

LÉTREHOZVA: 19.05.2014 • MEGJELENÍTVE: 8271X

A kert ápolása jó esetben nem problémát, hanem kikapcsolódást, munkánk gyümölcsének elismerését jelenti. Minden kertben keletkezik bizonyos mennyiségű hulladék attól függően, hogy a kertünk milyen célt szolgál. Valaki az ápolt, gondozott füvet részesíti előnyben, valaki növényeket, fákat ültet, és vannak, akik zöldséget, gyümölcsöt termelnek.

Évente legalább kétszer szembesülünk a fák által keletkező hulladékkal. Ezek eltüntetésére az emberek különböző módszereket részesítenek előnyben. A „legnépszerűbb” ennek elégetése és lakott területen kívülre szállítása. De ezzel óvatosan! Magyarországon a kerti hulladék égetése egységes szabályozás szerint tilos, így büntetésre számíthatunk. Az alábbi lehetőségek tárulnak elénk: a zöld hulladék elszállítása zsákokban, vagy erre alkalmas gyűjtőedényekben, illetve hulladéklerakókba szállítjuk. Ezek közül egyik sem oldja meg hatékonyan a kerti hulladék csökkentését – nem csak limitált a kapacitásuk, hanem egyéb díjakat is fizetni kell. Ne felejtsük el, ha meg akarunk szabadulni az összes fahulladéktól, annak méretét egyértelműen csökkenteni kell.

Mi a teendő? Maradjunk az illegális és nem hatékony módszereknél?

Egyértelműen nem! Hatékony és törvényes megoldás a kertünkben keletkező hulladék felhasználására egy komposztáló edény és egy Shark ágaprító.

A Shark rendelkezik minden tulajdonsággal, amit egy minőségi kerti aprító megkövetel. Tömör acél szerkezet, megbízható motor, megfordítható, minőségi pengék és kedvező ár. Ezen tulajdonságoknak köszönhetően az egyik piacvezető termék a kategóriájában. A tulajdonosok tudják, hogy nem csak rengeteg időt takarítanak meg, hanem az illegális hulladéklerakók által felemésztett erőfeszítéseket. Az aprító könnyedén kezeli az akár 4,5 cm vastag gallyakat – amiket ezután egyszerűen komposztálhat, vagy a faaprítékot díszítésre is használhatja a fák, bokrok, járdák körül.

Most már tudjuk, hogy a kerti hulladék komposztálható, a kérdés csak az, hogy mennyire hatékonyan van előkészítve a komposztáláshoz. A puha, lédús hulladék nem igényel külön kezelést, de a fahulladék (ágak, gallyak, fás növények szára, stb…) előkezelése szükséges – aprítás, vágás. A fahulladék komposztálóba helyezése normál esetben körülményes, sok időt és energiát igényel, de a Shark aprító erejével gyorsan és könnyen megtehetjük ezt!

Kapcsolatfelvétel >>
Telefon +36 20 945 9666
 
 
Nem felejtett el valamit?

JRK Komposztáló felszerelés

Minden, ami a komposztáláshoz szükséges lehet, most egyedi áron a készlet erejéig!
A felszerelés tartalma: komposztforgató, komposztgyorsító, konyhai kosár, 4 csomag komposztálható zsák.

8 640,00 Ft 5 940,00 Ft

KOSÁRBA